Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

КАМ маркет го отвора својот најголем маркет во Куманово и воедно бележи ново покачување на платите

Најголемиот малопродажен синџир во земјава, „КАМ“, отвори нов 3-ти маркет во Куманово, лоциран на улица „7“ бр. 32. Исто така во „КАМ маркет“ има и ново покачување на платите на вработените
ЕРИ Корпорација – италијански бренд со производство во Македонија
Ери Корпорација е компанија основана во Македонија, со мешовит италијанско-македонски капитал, во 2015 година.
ЕУРО-ФАРМ – застапник за над 20 светски брендови од фармацевтската индустрија
Еуро – Фарм е модерна, иновативна, општествено одговорна компанија која работи на македонскиот пазар од 2000 година.
ГРАНИТ, најголемата домашна градежна компанија
Гранит е дел од 200 најголеми и најуспешни од самиот почеток на изданието.
Анализа на индустријата за производство на фабрикувани метални производи
Изготвивме кратка анализа на индустријата за производство на фабрикувани метални производи, освен машини и опрема.

Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт