Петок, 24 Мај 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Еуро Бизнис Центар Скопје ДООЕЛ е приватна компанија ориентирана кон бизнис услуги од различен тип: финансии, консалтинг, сметководство, меѓу другото, нудејќи неопходни решенија и деловна поддршка на бизниси во рана фаза или веќе етаблирани бизниси со што им остава поголем простор за ориентирање кон нивниот деловен развој. Еуро Бизнис Центар Скопје ДООЕЛ од 2003та година го основа проектот наречен 200 НАЈГОЛЕМИ И НАЈУСПЕШНИ® кој што веќе низа години поттикнува интерес во економската бизнис-сфера.

Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт