Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Новости

СВИССЛИОН – слатки задоволства

Компанија која во Македонија со години наназад е веќе докажана кондиторска индустрија во рамките на увозот и извозот на кондиторски производи.

СВИССЛИОН е име кое на сите ни носи насмевка и задоволство, без разлика дали сме љубители на слатки десерти или солени крцкави занимации.

Ова е компанија која во Македонија со години наназад е веќе докажана кондиторска индустрија во рамките на увозот и извозот на кондиторски производи, чии производи се произведени по современа и оригинална СЛ технологија, која претставува докажан симбол и гаранција за производство на природна и здрава храна со строго контролирани состојки, почитувајќи ги стандардите за квалитет и безбедност.

СВИССЛИОН во 2020 година активно инвестираше во три нови производни линии кои на компанијата и донесоа дополнителен успех. Освен тоа, беа отворени и 12 нови Слатки куќи во повеќе градови низ Македонија, со цел доближување на Свисслион производите до потрошувачите. Дием-ГП ДОО - убедливо највкусните македонски традиционални прозиводи

Мисијата на Дием-ГП ДОО е: преку врвниот квалитет на нивните производи да ги задоволат и најспецифичните желби, барања и вкусови на потрошувачите.

Телекабел - македонски супербренд со 100% домашен капитал во телекомуникацискиот сектор

Телекабел е фирма со многу километарска поставена мрежа, со многу стручен кадар, многу вработени и во секој град каде што работи има свој сопствен деловен простор уреден по најновите светски трендови со што им обезбедува пријатно чувство на вработените и корисниците кои доаѓаат таму.

Ramstore до дома - онлајн сервис за купување намирници со палета од 8000 производи

Рамсторе, кој во Македонија започна со работа во 2005 година е дел од Сити Плаза Холдинг кој е присутен на македонскит пазар 16 години.
Годишно издание

The “200 Largest and Successful” review is very helpful for us from the international community. Indeed, the French Embassy is always looking for useful economic indicators and your review allow us to be well informed and to easily identify the most important economic agents of the Macedonian market. Your publication is also one of the best to stay up-to-date with Macedonian fast-moving economy and we are pleased to receive each new edition.

Laurence Auer, Амбасадорот на Франција во Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт