Среда, 17 Јули 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Клуб 200 лого Еуро Бизнис Центар лого

ЕУРО БИЗНИС ЦЕНТАР СКОПЈЕ

Ул. 11-ти Октомври бр.31/9
1000 Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 310 33 80
Email:
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт