Петок, 24 Мај 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на А1 МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ, Скопје

А1 МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ, Скопје

Друштво за комуникациски услуги А1 МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје
Плоштад Пресвета Богородица 1  
077-1234
www.a1.mk
Дејност Дејности на безжични телекомуникации
Manager Јиржи Дворјанчански, Методија Мирчев
Position /
Приход 9,264,313,808.00 МКД
Раст приход 7.88 %
Добивка 945,399,773.00 МКД
Раст добивка -5.54 %
Ранг најголеми 26
Ранг најуспешни 20
Вработени 767
Година
2023
2022
2021
2018
2017
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт