Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на АД Д-Р ПАНОВСКИ, Скопје

АД Д-Р ПАНОВСКИ, Скопје

Акционерско друштво за производство на лекови, медицинска опрема и материјал, промет и услуги Д-Р ПАНОВСКИ Скопје
Ул.Скупи 3 бр. 55
02/3093-600
www.drpanovski.com.mk
panovski@drpanovski.com.mk
Дејност Трговија на големо со фармацевтски производи
Manager
Position /
Приход 1,405,269,528.00 МКД
Раст приход 31.32 %
Добивка 125,472,994.00 МКД
Раст добивка 54.10 %
Ранг најголеми 135
Ранг најуспешни 84
Вработени 62
Година
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2007
2006
2005
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт