Среда, 21 Февруари 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛ, Скопје

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛ, Скопје

Друштво за производство,трговија,услуги и градежништво АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛ експорт импорт Скопје
Ул. Орце Николов 182 а
02/3093-200
www.adora.com.mk
info@adora.com.mk
Дејност Изградба на станбени и нестанбени згради
Manager проф. д-р Ванчо Чифлиганец
Position /
Приход 562,557,879.00 МКД
Раст приход 58.10 %
Добивка 430,404,406.00 МКД
Раст добивка 144.90 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 36
Вработени 25
Година
2023
2022
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт