Среда, 21 Февруари 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на АКТИВА ДОО, Штип

АКТИВА ДОО, Штип

Друштво за градежништво, инженеринг и трговија АКТИВА ДОО Штип
Бул. Гоце Делцев бр. 209
032/390-958
www.aktiva.com.mk
aktiva@aktiva.com.mk
Дејност Производство на метални конструкции и делови на конструкции
Manager Иле Николов
Position /
Приход 2,269,521,123.00 МКД
Раст приход 52.72 %
Добивка 133,042,233.00 МКД
Раст добивка 0.13 %
Ранг најголеми 121
Ранг најуспешни 133
Вработени 549
Година
2023
2022
2021
2020
2019
2014
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт