Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на АЛЕКС-3 ДООЕЛ, Кочани

АЛЕКС-3 ДООЕЛ, Кочани

Трговско друштво за вработување на инвалидни лица за производство,трговија и угостителство АЛЕКС-3 ДООЕЛ увоз-извоз Кочани
Ул. Крижевска бр. 19
033/275-228
www.aleks.com.mk
info@aleks.com.mk
Дејност Производство на друга горна облека
Manager
Position /
Приход 254,267,892.00 МКД
Раст приход -7.18 %
Добивка 102,107,049.00 МКД
Раст добивка -8.11 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 109
Вработени 33
Година
2021
2020
2018
2017
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт