Петок, 14 Јуни 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на АРБЕРИА-ДЕСИГН ДООЕЛ, Тетово

АРБЕРИА-ДЕСИГН ДООЕЛ, Тетово

Друштво за продукција,маркетинг,дизајн,промет и услуги АРБЕРИА-ДЕСИГН ДООЕЛ експорт-импорт Тетово
Ул. Боро Вулиќ бр.6 лок.1  

Дејност Издавање на книги
Manager Ермир Хамзаи
Position /
Приход 194,850,892.00 МКД
Раст приход %
Добивка 112,915,150.00 МКД
Раст добивка 603.49 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 162
Вработени 32
Година
2023
2021
2020
2019
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт