Петок, 09 Јуни 2023
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на БИОТЕК ДОО, Скопје

БИОТЕК ДОО, Скопје

Друштво за промет и услуги БИОТЕК ДОО експорт-импорт Скопје
Загребска 28В
23110106
www.biotek.com.mk
info@biotek.com.mk
Дејност Трговија на големо со фармацевтски производи
Manager Мартин Синадинов
Position /
Приход 937,373,363.00 МКД
Раст приход 44.83 %
Добивка 248,337,234.00 МКД
Раст добивка 48.23 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 47
Вработени 56
Година
2022
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт