Петок, 09 Јуни 2023
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на БРАКО ДОО, Велес

БРАКО ДОО, Велес

Друштво за производство,трговија и услуги БРАКО ДОО увоз-извоз Велес
Раштански Пат бр. 2
02/3215-063
www.brako.com.mk
office@brako.com.mk
Дејност Производство на други фабрикувани метални производи, неспомнати на друго место
Manager Владе Гравчев, Благој Шалев
Position /
Приход 2,134,859,042.00 МКД
Раст приход 45.35 %
Добивка 171,120,251.00 МКД
Раст добивка 322.90 %
Ранг најголеми 96
Ранг најуспешни 80
Вработени 505
Година
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт