Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на БУЧИМ ДОО, Радовиш

БУЧИМ ДОО, Радовиш

Друштво за производство, трговија и услуги БУЧИМ ДОО Радовиш
Ул. Маршал Тито бб
032/637-007
www.bucim.com.mk
nikolov.n@bucim.com.mk
Дејност Вадење на други руди на обоени метали
Manager
Position /
Приход 3,082,239,548.00 МКД
Раст приход -14.56 %
Добивка 990,536,425.00 МКД
Раст добивка -17.00 %
Ранг најголеми 56
Ранг најуспешни 12
Вработени 618
Година
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт