Петок, 09 Јуни 2023
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ЦЕРМАТ ДОО, Битола

ЦЕРМАТ ДОО, Битола

Мешовито друштво за производство на сладолед,трговија на големо и мало, превоз, услуги ЦЕРМАТ увоз-извоз ДОО Битола
Ул. Новачки пат б.б.
047/226-671
www.cermat.com.mk
info@cermat.com.mk
Дејност Производство на сладолед
Manager Зоран Ристевски
Position /
Приход 1,064,620,591.00 МКД
Раст приход 5.86 %
Добивка 189,656,792.00 МКД
Раст добивка 8.15 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 67
Вработени 148
Година
2022
2021
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт