Понеделник, 22 Април 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ДАУТИ - КОМЕРЦ АД, с.Бојане

ДАУТИ - КОМЕРЦ АД, с.Бојане

ДАУТИ КОМЕРЦ Друштво за производство, промет и услуги увоз-извоз АД с.Бојане општина Сарај
Ул. 1723 бр. 20, с. Бојане
02/2550-124
www.dauti.com.mk
info@dauti.com.mk
Дејност Неспецијализирана трговија на големо
Manager Џемаил Дауит
Position /
Приход 3,696,861,073.00 МКД
Раст приход 20.37 %
Добивка 103,320,217.00 МКД
Раст добивка -21.66 %
Ранг најголеми 75
Ранг најуспешни 169
Вработени 361
Година
2023
2022
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт