Четврток, 08 Јуни 2023
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ДИЕМ-ГП ДОО, Гевгелија, с.Негорци

ДИЕМ-ГП ДОО, Гевгелија, с.Негорци

Друштво за производство,трговија и услуги ДИЕМ-ГП ДОО Гевгелија с.Негорци
Башут бб
034/231-428
Дејност Друга преработка и конзервирање на овошје и зеленчук
Manager Атанасов Ѓорги, Атанасов Петар
Position /
Приход 750,685,325.00 МКД
Раст приход 28.27 %
Добивка 101,256,051.00 МКД
Раст добивка 8.74 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 150
Вработени 78
Година
2022
2021
2020
2019
2018
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт