Среда, 17 Јули 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ДМ ДРОГЕРИЕ МАРКТ ДООЕЛ, Скопје

ДМ ДРОГЕРИЕ МАРКТ ДООЕЛ, Скопје

Друштво за трговија и услуги ДМ ДРОГЕРИЕ МАРКТ ДООЕЛ увоз-извоз Скопје
Ул.Даме Груев бр.7
02/3222-733
info@dm.mk
Дејност Трговија на мало со козметички и тоалетни препарати во специјализирани продавници
Manager Александра Оливера Коричи
Position /
Приход 1,790,247,790.00 МКД
Раст приход 31.61 %
Добивка 127,009,868.00 МКД
Раст добивка 99.05 %
Ранг најголеми 156
Ранг најуспешни 143
Вработени 192
Година
2023
2021
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт