Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ДОЈРАН СТИЛ ДООЕЛ, Дојран

ДОЈРАН СТИЛ ДООЕЛ, Дојран

Друштво за производство и трговија ДОЈРАН СТИЛ ДООЕЛ с.Николиќ Дојран
с. Николиќ б.б.
034/219-111
www.dojransteel.com
info@dojransteel.com
Дејност Производство на сурово железо, челик и феролегури
Manager
Position /
Приход 3,743,914,801.00 МКД
Раст приход -10.11 %
Добивка 0.00 МКД
Раст добивка %
Ранг најголеми 43
Ранг најуспешни
Вработени 164
Година
2021
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт