Петок, 22 Септември 2023
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ЕМША - ШПЕД ДООЕЛ, Неготино

ЕМША - ШПЕД ДООЕЛ, Неготино

Друштво за трговија, транспорт и услуги ЕМША - ШПЕД увоз-извоз ДООЕЛ Марјан Неготино
Ул. Индустриска бр. 14
043/371999
www.emsasped.com.mk
info@emsasped.com.mk
Дејност Товарен патен транспорт
Manager Марјан Емшов
Position /
Приход 1,243,717,812.00 МКД
Раст приход 6.61 %
Добивка 126,875,214.00 МКД
Раст добивка 39.52 %
Ранг најголеми 182
Ранг најуспешни 114
Вработени 121
Година
2022
2021
2020
2018
2017
2016
2015
2014
2013
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт