Петок, 22 Септември 2023
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ЕРИ ЦОРПОРАТИОН ДООЕЛ, Битола

ЕРИ ЦОРПОРАТИОН ДООЕЛ, Битола

Друштво за производство, трговија и услуги ЕРИ ЦОРПОРАТИОН ДООЕЛ Битола
ул. Бурса бр. 124
047/235-522
Дејност Ковање, пресување, штанцување и валање на метали; металургија на прав
Manager Умберто Фиорентини
Position /
Приход 850,095,110.00 МКД
Раст приход 29.66 %
Добивка 125,928,376.00 МКД
Раст добивка -11.70 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 117
Вработени 238
Година
2022
2021
2020
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт