Среда, 17 Јули 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ЕУРОЛИНК АД, Скопје

ЕУРОЛИНК АД, Скопје

Акционерско друштво за осигурување ЕУРОЛИНК Скопје
Ул. Никола Кљусев бр.2
02/3289-301
www.eurolink.com.mk
eurolink@eurolink.com.mk
Дејност Неживотно осигурување
Manager
Position /
Приход 0.00 МКД
Раст приход %
Добивка 0.00 МКД
Раст добивка %
Ранг најголеми 3
Ранг најуспешни 4
Вработени 209
Година
2023
2022
2019
2013
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт