Петок, 24 Мај 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ФЛЕКС КРЕДИТ ДОО, Скопје

ФЛЕКС КРЕДИТ ДОО, Скопје

Финансиско друштво ФЛЕКС КРЕДИТ ДОО Скопје
Интернационални бригади бр. 15/2-7
13505
www.flexcredit.mk
info@flexcredit.mk
Дејност Друго кредитно посредување
Manager Горан Арсов
Position /
Приход 607,106,305.00 МКД
Раст приход 144.38 %
Добивка 337,757,977.00 МКД
Раст добивка 263.21 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 45
Вработени 180
Година
2023
2022
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт