Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ГД ГРАНИТ АД, Скопје

ГД ГРАНИТ АД, Скопје

Градежно друштво ГРАНИТ АД-Скопје
Ул. Димитрија Чуповски бр. 8
02/3218-700
www.granit.com.mk
kabinet@granit.com.mk
Дејност Изградба на патишта и автопати
Manager
Position /
Приход 4,422,116,049.00 МКД
Раст приход -18.19 %
Добивка 65,215,607.00 МКД
Раст добивка -69.96 %
Ранг најголеми 33
Ранг најуспешни 197
Вработени 1342
Година
2021
2020
2012
2011
2010
2007
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт