Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ГЕМАК - ТРАДЕ ДОО, Скопје

ГЕМАК - ТРАДЕ ДОО, Скопје

Друштво за посредување и трговија ГЕМАК - ТРАДЕ Енвер ДОО експорт-импорт Скопје
Ул. Гоце Делчев бр. 11, ДТЦ Мавровка, ламела А, кат 3
02/3137-500
www.gemak.com.mk
Дејност Посредување во трговијата со храна, пијалаци и тутун
Manager
Position /
Приход 2,390,887,851.00 МКД
Раст приход -2.18 %
Добивка 73,124,846.00 МКД
Раст добивка 29.39 %
Ранг најголеми 77
Ранг најуспешни 179
Вработени 108
Година
2020
2019
2018
2017
2016
2008
2007
2006
2005
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт