Петок, 22 Септември 2023
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ИГМ-ТРЕЈД ДОО, Кавадарци

ИГМ-ТРЕЈД ДОО, Кавадарци

Друштво за производство, трговија и услуги ИГМ-ТРЕЈД Илија и др. ДОО Кавадарци
Ул. Индустриска бр. 2
043/418-890
www.igmtrade.com
info@igmtrade.com
Дејност Производство на цевки, шупливи (издлабени) профили и слични производи од челик
Manager г-дин Тихомир Димов
Position /
Приход 11,237,149,006.00 МКД
Раст приход 68.05 %
Добивка 3,412,920,594.00 МКД
Раст добивка 246.45 %
Ранг најголеми 11
Ранг најуспешни 2
Вработени 500
Година
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2007
2006
2005
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт