Петок, 14 Јуни 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ИЛИНДЕН АД, Струга

ИЛИНДЕН АД, Струга

Трговско друштво за градежништво производство трговија и угостителство ИЛИНДЕН АД Струга
Ул. Пролетерски бригади бр. 62Б
046/781967
www.ilindenstruga.com.mk
ilindenа@t-home.mk
Дејност Изградба на патишта и автопати
Manager Радован Трајкоски, Кристина Трајкоска Костеска
Position /
Приход 1,195,876,792.00 МКД
Раст приход 2.52 %
Добивка 174,224,350.00 МКД
Раст добивка 8.00 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 98
Вработени 149
Година
2023
2022
2021
2020
2019
2017
2016
2014
2012
2010
2007
2006
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт