Петок, 24 Мај 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ИНГРАМ МИКРО МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ, Скопје

ИНГРАМ МИКРО МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ, Скопје

Друштвото за трговија со компјутерска опрема и софтвер ИНГРАМ МИКРО МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје
Ул. Методија Шаторов Шарло бр. 10
02/3090318
mk.ingrammicro.eu/
Дејност Трговија на големо со компјутери, компјутерска периферна опрема и софтвер
Manager Филип Силјановски
Position /
Приход 1,754,177,730.00 МКД
Раст приход 25.26 %
Добивка 8,335,823.00 МКД
Раст добивка -72.77 %
Ранг најголеми 164
Ранг најуспешни
Вработени 24
Година
2023
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт