Четврток, 07 Декември 2023
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на КАМ ДОО, Илинден

КАМ ДОО, Илинден

Друштво за трговија на мало и големо КАМ ДОО Илинден
Ул.35 бр.39 населба Илиден
02/3171-747
www.kam.com.mk
office@kam.com.mk
Дејност Трговија на мало во неспецијализирани продавници, претежно со храна, пијалаци и тутун
Manager Тања Камчева-Лазаревик
Position /
Приход 14,309,757,429.00 МКД
Раст приход 24.07 %
Добивка 313,422,195.00 МКД
Раст добивка -2.70 %
Ранг најголеми 10
Ранг најуспешни 49
Вработени 1144
Година
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2013
2012
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт