Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на КБ Прво Пензиско Друштво АД Скопје

КБ Прво Пензиско Друштво АД Скопје

КБ Прво друштво за управување со задолжителни и доброволни пензиски фондови АД Скопје
МИТ.ТЕОДОСИЈ ГОЛОГАНОВ бр. 6  
02/3243-777
www.kbprvo.com.mk
contact@kbprvo.com.mk
Дејност Дејности на управување со фондови
Manager
Position /
Приход 286,161,043.00 МКД
Раст приход 5.42 %
Добивка 155,516,640.00 МКД
Раст добивка 13.16 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 64
Вработени 31
Година
2021
2019
2018
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт