Понеделник, 22 Април 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на КИНЕ И НАГЕЛ ДООЕЛ, Скопје

КИНЕ И НАГЕЛ ДООЕЛ, Скопје

Друштво за шпедитерски и транспортни услуги КИНЕ И НАГЕЛ ДООЕЛ Скопје
бул. 8ми Септември бр. 40, 2-ри кат, лок. 2.1
02/2786000
www.kuehne-nagel.com
sales.skopje@kuehne-nagel.com
Дејност Останати придружни дејности во превозот
Manager
Position /
Приход 1,699,735,390.00 МКД
Раст приход 64.75 %
Добивка 51,106,518.00 МКД
Раст добивка %
Ранг најголеми 169
Ранг најуспешни
Вработени 31
Година
2023
2020
2019
2018
2017
2016
2015
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт