Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на КИППЕР МАРКЕТ ДОО, Желино

КИППЕР МАРКЕТ ДОО, Желино

Друштво за трговија и услуги КИППЕР МАРКЕТ ДОО Желино Shoqeri per tregti dhe sherbime KIPPER MARKET ShPK Zheline
Ул. 104 бр. 140
076/361-223
http://www.kippermarket.com/
kippermarket@yahoo.com
Дејност Трговија на мало во неспецијализирани продавници, претежно со храна, пијалаци и тутун
Manager
Position /
Приход 4,471,733,825.00 МКД
Раст приход 24.34 %
Добивка 216,194,517.00 МКД
Раст добивка 22.63 %
Ранг најголеми 31
Ранг најуспешни 46
Вработени 580
Година
2021
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт