Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на КИТ-ГО ДООЕЛ, Штип

КИТ-ГО ДООЕЛ, Штип

Друштво за трговија КИТ-ГО ДООЕЛ Штип
Ул. Гоце Делчев бр. 52
032/397-937
kitgo@kitgo.mk
Дејност Трговија на мало во неспецијализирани продавници, претежно со храна, пијалаци и тутун
Manager Кирил Гогов
Position /
Приход 4,150,875,843.00 МКД
Раст приход 3.56 %
Добивка 146,162,631.00 МКД
Раст добивка 17.15 %
Ранг најголеми 52
Ранг најуспешни 100
Вработени 783
Година
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт