Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на КОЛИД С ТИМ ДООЕЛ, с.Колешино Ново Село

КОЛИД С ТИМ ДООЕЛ, с.Колешино Ново Село

Друштво за производство, угостителство, трговија и услуги КОЛИД С ТИМ ДООЕЛ увоз-извоз с.Колешино Ново Село
Ул. 5 Визбегово бр.43
02/5514-200
http://www.kolidsteam.com/
info@kolidgroup.com
Дејност Неспецијализирана трговија на големо
Manager
Position /
Приход 1,369,924,618.00 МКД
Раст приход 8.07 %
Добивка 73,887,809.00 МКД
Раст добивка 38.85 %
Ранг најголеми 140
Ранг најуспешни 176
Вработени 292
Година
2021
2020
2018
2017
2016
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт