Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на КОМФИ-АНГЕЛ ДОО, Прилеп

КОМФИ-АНГЕЛ ДОО, Прилеп

Друштво за производство на текстил и текстилни производи,трговија и услуги КОМФИ-АНГЕЛ увоз-извоз Прилеп ДОО
Ул. Александар Македонски 1Г/13
048/432-553
http://www.somnia.com.mk/
info@comfy-angel.com.mk
Дејност Производство на готови текстилни производи, освен облека
Manager
Position /
Приход 2,035,676,631.00 МКД
Раст приход 19.47 %
Добивка 129,711,435.00 МКД
Раст добивка 38.60 %
Ранг најголеми 89
Ранг најуспешни 79
Вработени 791
Година
2021
2020
2019
2018
2017
2016
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт