Четврток, 08 Јуни 2023
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на КОНТИ ХИДРОПЛАСТ ДООЕЛ, Гевгелија

КОНТИ ХИДРОПЛАСТ ДООЕЛ, Гевгелија

Трговско друштво за производство,трговија и услуги КОНТИ ХИДРОПЛАСТ ДООЕЛ Гевгелија
Ул. Индустриска б.б.
034/212-064
www.konti-hidroplast.com.mk
contact@konti-hidroplast.com.mk
Дејност Производство на плочи, листови, цевки и профили од пластични маси
Manager Васко Сепетовски
Position /
Приход 2,997,125,042.00 МКД
Раст приход 41.69 %
Добивка 500,585,105.00 МКД
Раст добивка 26.88 %
Ранг најголеми 71
Ранг најуспешни 25
Вработени 179
Година
2022
2021
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2007
2006
2005
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт