Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на МАКС ДООЕЛ, Струмица

МАКС ДООЕЛ, Струмица

Друштво за производство,трговија и услуги МАКС увоз-извоз ДООЕЛ Струмица
Ул. Климент Охриски б.б.
034/320877
www.maks.com.mk
info@maks.com.mk
Дејност Производство на зачини и други додатоци
Manager
Position /
Приход 723,732,201.00 МКД
Раст приход %
Добивка 77,351,322.00 МКД
Раст добивка -6.52 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 173
Вработени 160
Година
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2006
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт