Среда, 21 Февруари 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на МЕРМЕРЕН КОМБИНАТ АД, Прилеп

МЕРМЕРЕН КОМБИНАТ АД, Прилеп

Акционерско друштво за производство, преработка, трговија и монтажа на украсен камен МЕРМЕРЕН КОМБИНАТ АД Прилеп
Ул. Леце Котески бр.60А
048/418-940
www.mermeren.com
info@mermeren.com
Дејност Вадење на декоративен камен и камен за градежништвото, варовник, суров гипс, креда и шкрилци
Manager Василис Анагносту
Position /
Приход 1,893,630,082.00 МКД
Раст приход 0.49 %
Добивка 945,849,174.00 МКД
Раст добивка -6.30 %
Ранг најголеми 146
Ранг најуспешни 19
Вработени 276
Година
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2011
2010
2007
2006
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт