Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на МИСКОМ ДООЕЛ, Струга

МИСКОМ ДООЕЛ, Струга

Друштво за производство на хартија и амбалажа МИСКОМ заштитно друштво Струга ДООЕЛ
Индустриска зона бб
046/700-941
www.miskom.com.mk
fmiskom@yahoo.com
Дејност Производство на брановидна хартија и картон и на амбалажа од хартија и картон
Manager
Position /
Приход 254,269,998.00 МКД
Раст приход -20.96 %
Добивка 73,434,604.00 МКД
Раст добивка -5.21 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 177
Вработени 49
Година
2021
2020
2019
2018
2017
2012
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт