Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на Македонски Телеком АД, Скопје

Македонски Телеком АД, Скопје

Македонски Телеком Акционерско друштво за електронски комуникации - Скопје
Кеј 13-ти Ноември бр. 6
02/3298-720
www.telekom.mk
122@telekom.mk
Дејност Дејности на безжични телекомуникации
Manager г-дин Никола Љушев
Position /
Приход 11,308,027,961.00 МКД
Раст приход -0.25 %
Добивка 1,908,804,471.00 МКД
Раст добивка -0.56 %
Ранг најголеми 10
Ранг најуспешни 4
Вработени 911
Година
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2007
2006
2005
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт