Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на НЕЛТ СТ ДООЕЛ, Скопје

НЕЛТ СТ ДООЕЛ, Скопје

Трговско друштво НЕЛТ СТ ДООЕЛ Илинден Илинден
Ул. 32 бр. 20
02/2581-918
www.nelt.com
groupoffice@nelt.com
Дејност Трговија на големо со хемиски производи
Manager
Position /
Приход 1,958,243,642.00 МКД
Раст приход -5.20 %
Добивка 54,268,233.00 МКД
Раст добивка -56.19 %
Ранг најголеми 89
Ранг најуспешни
Вработени 215
Година
2020
2011
2010
2009
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт