Среда, 17 Јули 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ПИ СВИССЛИОН ДОО, Скопје

ПИ СВИССЛИОН ДОО, Скопје

Трговско друштво за трговија производство и услуги на големо и мало ПРЕХРАНБЕНА ИНДУСТРИЈА СВИССЛИОН ДОО увоз-извоз Скопје
Ул. Јадранска Магистрала бр. 127
02/2600-423
swisslion.com.mk
info@swisslion.com.mk
Дејност Трговија на големо со шеќер, чоколада и слатки од шеќер
Manager Александар Јаниќ
Position /
Приход 2,199,639,098.00 МКД
Раст приход 6.72 %
Добивка 38,242,728.00 МКД
Раст добивка -1.41 %
Ранг најголеми 127
Ранг најуспешни
Вработени 103
Година
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2010
2007
2006
2005
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт