Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ПУЦКО ПЕТРОЛ ДООЕЛ, Пласница

ПУЦКО ПЕТРОЛ ДООЕЛ, Пласница

Друштво за производство, трговија и услуги ПУЦКО ПЕТРОЛ увоз-извоз ДООЕЛ с.Пласница Пласница
Бул. Партизански Одреди бр. 104
045/287-306
pucko-petrol@yahoo.com
Дејност Трговија на големо со цврсти, течни и гасовити горива и слични производи
Manager
Position /
Приход 2,107,043,775.00 МКД
Раст приход -26.18 %
Добивка 168,015,180.00 МКД
Раст добивка -2.05 %
Ранг најголеми 86
Ранг најуспешни 60
Вработени 183
Година
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2014
2013
2012
2011
2010
2006
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт