Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ПЗУ КЛИНИЧКА БОЛНИЦА ЖАН МИТРЕВ, Скопје

ПЗУ КЛИНИЧКА БОЛНИЦА ЖАН МИТРЕВ, Скопје

Приватна здравствена установа-Клиничка болница ЖАН МИТРЕВ Скопје
Ул. Бледски Договор бр. 8
02/3091-500
www.cardiosurgery.com.mk
info@filipvtori.com
Дејност Дејности на болниците
Manager Академик Д-р Жан Митрев
Position /
Приход 1,999,837,759.00 МКД
Раст приход 17.34 %
Добивка 614,445,846.00 МКД
Раст добивка 12.07 %
Ранг најголеми 104
Ранг најуспешни 23
Вработени 285
Година
2022
2021
2020
2019
2018
2016
2015
2014
2013
2012
2010
2009
2007
2006
2005
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт