Среда, 17 Јули 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на РАМСТОРЕ МАКЕДОНИЈА ДОО, Скопје

РАМСТОРЕ МАКЕДОНИЈА ДОО, Скопје

Друштво за трговија и услуги РАМСТОРЕ МАКЕДОНИЈА ДОО Скопје
Ул. Св. Кирил и Методиј бр. 13
02/3178-030
www.ramstore.com.mk
contact@ramstore.com.mk
Дејност Трговија на мало во неспецијализирани продавници, претежно со храна, пијалаци и тутун
Manager Даниела Адемоска
Position /
Приход 3,619,499,979.00 МКД
Раст приход 10.22 %
Добивка 46,475,903.00 МКД
Раст добивка -51.52 %
Ранг најголеми 76
Ранг најуспешни
Вработени 634
Година
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2007
2006
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт