Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на РОБИ ДООЕЛ, Штип

РОБИ ДООЕЛ, Штип

Трговско радиодифузно друштво кабловска телевизија РОБИ ДООЕЛ Штип
Ул. Ванчо Прќе бр. 88
032/612-055
www.robi.com.mk
ktvrobi@robi.com.mk
Дејност Дејности на жичани телекомуникации
Manager Зоран Ристов
Position /
Приход 913,312,131.00 МКД
Раст приход 5.65 %
Добивка 91,307,577.00 МКД
Раст добивка 13.87 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 183
Вработени 250
Година
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт