Петок, 24 Мај 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на СТЕНТОН ГРАДБА ДОО, с. Долно Оризари, Битола

СТЕНТОН ГРАДБА ДОО, с. Долно Оризари, Битола

Друштво за производство, промет и услуги СТЕНТОН ГРАДБА ДООЕЛ с.Долно Оризари, Битола
с.Долно Оризари б.б.
047/229-077
www.stentongradba.mk
info@stentongradba.mk
Дејност Изградба на станбени и нестанбени згради
Manager Гоце Стојаноски
Position /
Приход 1,299,881,989.00 МКД
Раст приход 81.31 %
Добивка 100,195,522.00 МКД
Раст добивка 7.29 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 178
Вработени 154
Година
2023
2022
2021
2019
2018
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт