Петок, 24 Мај 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ШПАРКАСЕ БАНКА АД, Скопје

ШПАРКАСЕ БАНКА АД, Скопје

ШПАРКАСЕ БАНКА МАКЕДОНИЈА АД Скопје
ул.Орце Николов бр. 54, 1000 Скопје
02/3200-500
www.sparkasse.mk
sparkasse@sparkasse.mk
Дејност Друго монетарно посредување
Manager
Position /
Приход 0.00 МКД
Раст приход %
Добивка 0.00 МКД
Раст добивка %
Ранг најголеми 5
Ранг најуспешни 4
Вработени 664
Година
2023
2019
2013
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт