Петок, 14 Јуни 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ТАБ МАК ДООЕЛ, Пробиштип

ТАБ МАК ДООЕЛ, Пробиштип

Друштво за производство на акумулатори ТАБ МАК ДООЕЛ Пробиштип
Ул. Македонски Револуционери бр. 50
02/2481-501
info@tab-mak.mk
Дејност Производство на батерии и акумулатори
Manager Петер Верчко
Position /
Приход 6,204,867,948.00 МКД
Раст приход 4.53 %
Добивка 285,900,981.00 МКД
Раст добивка -46.64 %
Ранг најголеми 45
Ранг најуспешни 57
Вработени 548
Година
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт