Петок, 24 Мај 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ТДР СКОПЈЕ ДООЕЛ Скопје

ТДР СКОПЈЕ ДООЕЛ Скопје

Друштво за посредување,трговија и услуги ТДР СКОПЈЕ ДООЕЛ Скопје
Бул. 8ми Септември 18 (Хипериум)
02/3093737
www.tdr.hr
Дејност Трговија на големо со производи од тутун
Manager Саше Николовски
Position /
Приход 2,837,619,162.00 МКД
Раст приход 11.31 %
Добивка 14,405,440.00 МКД
Раст добивка 25.27 %
Ранг најголеми 97
Ранг најуспешни
Вработени 10
Година
2023
2021
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт