Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ТЕХНОКОМЕРЦ АД, Скопје

ТЕХНОКОМЕРЦ АД, Скопје

Внатрешна и надворешна трговија и производство ТЕХНОКОМЕРЦ Акционерско друштво-Скопје
Ул. 8-ми Септември бр. 42
02/3097-193
www.tehnokomerc.com.mk
tehnok@tehnokomerc.com.mk
Дејност Неспецијализирана трговија на големо
Manager Кирил Филипов
Position /
Приход 813,517,293.00 МКД
Раст приход %
Добивка 116,777,665.00 МКД
Раст добивка 1770.52 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 127
Вработени 61
Година
2022
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт